Welkom op mijn Blog!

Welkom op mijn Blog! Ik vind het leuk om mijn creativiteit aan iedereen te laten zien & met iedereen te delen!







vrijdag 24 augustus 2012

Tasje uit Kadoosjes




Een tijdje terug al weer, maar ik wilde jullie dit niet onthouden, had ik afgesproken met 2 vriendinnen. Een daarvan had deze 'workshop' voorbereid. Het tasje/patroon komt uit de special Kadoosjes 2011. Daar kun je ook het patroon vinden (www.kadoosjes.nu). Omdat ik zo weg was van dat tijdschrift kreeg ik later als verrassing dit tijdschrift van haar kado! In de vakantie een ander doosje daar uit gemaakt, die volgt nog op mijn blog.

Luiertaart met zelfgemaakt slab


Voor een kraamvisite een luiertaart van 56 luiers (midi) van 't Kruidvat gemaakt plus een slab met daarop de naam van de baby geborduurd. Ik heb er nog een mini van Zwitsal wasgel bij gestopt. Helaas is de foto van de slab een beetje bewogen, maar het gaat om het idee:-) De slab heb ik nagetekend van een kant-en-klare slab. Eerst het geborduurde erop genaaid, voering is van oud tricot hoeslaken en met biaisband afgewerkt. De borduurletters en het hartje heb ik overigens uit het boek Eline's huis gehaald.

Kaarten gemaakt uit pakketjes II

Vervolg.
De onderste is gemaakt uit een 3D boek gekocht op de markt.

Kaarten gemaakt uit pakketjes

Van e-mailvriending Marijke hadden wij eerder een aantal pakketjes gehad waar je 4 kaarten uit kon maken. Deze heb ik op vakantie in elkaar zitten freubelen.

Granny Square pannenlappen



Zoals velen van jullie weten is het op hobbygebied in het buitenland 'niet zoals bij ons'. Toevallig vond ik bij de Schlecker tijdens de vakantie een bolletje wol en een haaknaald. Daar heb ik de Granny Square pannenlappen uit Hobby Handig nr. 167 mee gehaakt. Ik heb de pannenlappen plus een kaartje achter gelaten in het appartement voor de eigenaren waarvan een naar een revalidatietehuis moest en de ander in het ziekenhuis terecht kwam. Wij denken/hopen dat het gewaardeerd werd.

Vakantieknutseldoos

Van e-mailvriendin Marijke hadden we een heerlijke doos met allerlei knutselspulletjes mee gekregen voor op vakantie. Deze hebben we gelijk de 1e avond open gemaakt en we hebben er een hoop plezier van gehad! Wat een leuk idee!

Verjaardagskaart

In mijn vakantie was mijn vriendin jarig, dus ik heb haar op de dag voordat wij op vakantie gingen toen ik haar nog zag een tasje met kadoos mee gegeven en deze kaart had ik speciaal voor haar gemaakt.

Notitieboekje


Voor onze vakantie met e-mail vriendin Marijke heerlijk een dagje afgeproken. Zij had voor ons dit pakketje gemaakt om te maken. Er zit zo'n geel post-it boekje in. Laat het me weten als je het patroon wilt om het ook te maken.