Welkom op mijn Blog!

Welkom op mijn Blog! Ik vind het leuk om mijn creativiteit aan iedereen te laten zien & met iedereen te delen!







woensdag 14 maart 2012

'Post'kaart

Deze kaart is voor een vriendin die het de laatste tijd een beetje zwaar had. Ze was met de sneeuw gevallen waardoor ze zich erg bezeerd had en werd haar vader ook nog in het ziekenhuis met hartproblemen opgenomen, waardoor ze de zorg voor haar zieke moeder er ook nog bij kreeg. Ze bezorgt post en kranten en ik vond het tasje op het afdrukje wel wat weg hebben van een zgn. 'posttas'.
Afdrukje van Het hÄnglar/stÄngler en restjes scrappapier zijn van mijn e-mailvriendin Marijke. Div. ponsen. Creatables van MD. Tabje Quickutz heb door de Zip'Mate gehaald.

Kartonnage


Zoals gezegd heb ik vrijdag dus gelijk een kartonnage patroon te voorschijn gehaald en ben ik dit doosje in elkaar gaan zetten, was zaterdagavond af. Ik vind 'm erg geslaagd, alleen had er wat meer fiberfill in bovenkant op de deksel gemogen.

maandag 12 maart 2012

'Theeboekje'



V orige week woensdag had ik onbeschaamd zin om de hele dag vreselijk te gaan knutselen. Ik ben begonnen met een een geboorteschoentje (schoentje van geboortekaartje), deze is wel af gekomen maar er moet nog een lintje aan en in een plastic bal, foto's volgen dus later...
Soms zie ik zulke mooie creaties waar ik gelijk door geinspireerd raak. Dit theeboekje is daar een voorbeeld van. De inspiratie en het patroon komt van http://anettesscrapblog.blogspot.com/ zie 14 februari 2012. Met haar blog stond zij een keer in Marianne/Doe! en deze heb ik toen gelijk toegevoegd aan mijn favorieten en neem ik regelmatig een kijkje op haar blog. Bedankt, Anette! Het had overigens wat weg van kartonnage wat ik altijd erg leuk vond om te doen. Heb vrijdag dus gelijk m'n kartonnage patronen te voorschijn gehaald...
O ja, het boekje doe ik vandaag of morgen bij mijn vriendin Judith in de bus... goeie gelegenheid om weer af te spreken en thee te drinken en chocolade te eten. Ik hoop dan ook dat dit 'theeboekje' bij haar in de smaak valt.

woensdag 7 maart 2012

Kaart met hÄnglar/stÄngler met kat afdrukje

Deze kaart is nu onderweg naar mijn vriendin Judith. Het hÄnglar/stÄngler afdrukje is van mijn e-mailvriendin Marijke. Gedessingeerd papier Pretty Paper Block van MD. De flower Quickutz heb door de Zip'Mate gehaald. Verder een taartkleedje, knoopje, bloemetjes en splitpennen.

Kaart met aangeklede paspop

Deze kaart is nu onderweg naar mijn e-mailvriending Marijke. Ik hoop dat ze vandaag dus nog niet op mijn weblog kijkt, anders is de verrassing er een beetje af:-). De restjes schrappapier, 'post'stempel en het paspopje zijn van haar, Magnolia afdrukje had ik eerder bij mijn vriendin Judith gemaakt. Het paspopje heb ik 'aangekleed' naar een idee uit een Magnolia INK Magazine. Creatables van MD. Enne, de speld op 'het garenklosje' is idd een echte, kaart dus voorzichtig uit de envelop halen...