Welkom op mijn Blog!

Welkom op mijn Blog! Ik vind het leuk om mijn creativiteit aan iedereen te laten zien & met iedereen te delen!







vrijdag 17 juni 2011

Borduur/Scrap/hÄnglar/stÄngler/Creatables kaart_2

Deze kaart heb ik tevens naar voorbeeld uit Hobbyjournaal nr. 73 (zie pag. 62 en 63 vb, benodigdheden/beschrijving en borduurpatroontje) gedeeltelijk na gemaakt. Restjes scrappapier en hÄnglar/stÄngler afdrukje zijn van mijn e-mailvriendin Marijke, Creatables van MD. De kaart is overigens te koop, dus heb je belangstelling, stuur me dan even een e-mail.

woensdag 8 juni 2011

Scrap boekje van wc rolletjes







In het Hobbyjournaal nr. 74 zag ik een ontzettend leuk scrap boekje van plat geslagen wc rolletjes. Ik heb er zelf een van dit idee uitgaande gemaakt. In elke plat geslagen wc rolletje zit een label met een tekst erop gestempeld.

Geniet van elk moment... kaart voor Alida

Een aantal jaren terug hadden ze bij Tebbe in Ochten nog een soort van open dagen met allerlei (betaalbare) workshops. Daar heb ik Alida ontmoet, een hele kwieke aardige dame op leeftijd die van ver met een taxi busje kwam (want met electrische rolstoel) en zij genoot zo van die dagen, een heel uitje voor haar, waar zij erg naar uit keek.Wij hebben een aantal workshops (toevallig) samen gevolgd en we zijn met elkaar in contact gebleven, ondanks dat Tebbe gestopt was met de winkel. Ik heb voor haar van een plat gedrukt wc rolletje deze scrap gemaakt.